
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים ציר ירקות: מבשלים בליטר מים את עלי הסלרי השטופים, קלחי התירס המגולחים ועלי הדפנה למשך רבע שעה. 2מטגנים בשמן זית במחבת רחבה את שורש הסלרי, הכרישה, גרגרי התירס והשום, עד הזהבה. 3מוסיפים את האורז ומערבבים דקה. 4מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום. 5מוסיפים כוס מהציר ומבשלים יחד תוך ערבוב עד שהנוזלים נספגים באורז. 6מוסיפים בהדרגה עוד מהציר ומערבבים עד שהריזוטו רך. 7מוסיפים תימין, פרמזן וחמאה, מתקנים תיבול ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |