מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

ירקות ירוקים מוקפצים עם בקר

בשר בקר מוקפץ עם מגוון ירקות בשילוב טעמים מיוחד, באדיבות השף דניאל זך

|ifeel| פורסם08:39
ירוקים מוקפצים עם בקר, סטיילינג: מאיה לבנת-הר (צילום: בועז לביא, ifeel)
צילום: בועז לביא, ifeel

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 כפות שמן סויה לטיגון
  • 120 גרם בקר (שייטל או סינטה), פרוס דק
  • 5 גבעולי אספרגוס ירוק
  • 1 כוס פרחי ברוקולי קטנים
  • 1/2 כוס שעועית ירוקה דקה (או לוביה)
  • 1 חופן פטריות שמפיניון, חצויות
  • 3 פטריות שיטאקה יבשות, מושרות במים חמים ופרוסות לרצועות
  • 1 חופן בזיליקום
  • 1 קמצוץ צ'ילי יבש, גרוס
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
  • 2 שיני שום, פרוסות

לרוטב:

  • 1 כף רוטב צדפות
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף חומץ אורז
  • 2 כף רוטב סויה בהירה
  • 2 כף רוטב סויה מתוקה שחורה

להגשה:

  • קערת אורז לבן, מוכן

אופן ההכנה:

1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ומטגנים את הבשר במשך דקה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים במשך דקה.

2 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהרוטב מסמיך.

3 מוזגים את המנה לצלחת עמוקה ומגישים עם אורז לבן.

מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il