
שקדים בנוסח ספרדימתכון לפיצוחים תוצרת בית עם טוויסט פיקנטי, שקשה להפסיק לנשנש![]() צילום: Montreal_Photos, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים את השקדים ומניחים בצד לייבוש. 2מערבבים את כל התבלינים יחד בקערה קטנה. את השקדים מעבירים לקערה נוספת ומערבבים יחד עם כף השמן, כך שיצופו היטב. מערבבים פנימה את התבלינים. 3משטחים את השקדים על נייר אפייה בתבנית אפייה. אופים רבע שעה ב-160 מעלות. מצננים ומגישים. אפשר לשמור בצנצנת יומיים, או לחלופין להקפיא ולהפשיר בטמפרטורת החדר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |