1מכינים ביצים קשות: מכניסים בעדינות את הביצים לסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות. מסננים.
2מערבבים בסיר את כל המרכיבים (חוץ מהביצים) ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה כדקה ומנמיכים מעט את האש לרתיחה עדינה. מוסיפים את הביצים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-45 דקות. הנוזלים בסיר יצטמצמו ויהפכו לרוטב. שימו לב: אם רוצים דוגמת שיש (כמו בתמונה) לביצים, יש לגלגל אותן בעדינות על השיש כדי לסדוק אותן. אפשר גם להשאיר אותן שלמות - והתוצאה הסופית תהיה ביצים כמעט שחורות.
3מסירים את הסיר מהאש ונותנים לביצים להתקרר ברוטב כחצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!