
קוסקוס במיקרוגל ב-10 דקותהחיים מספיק מאתגרים, אז לפחות שבמטבח יהיה לנו קל. הכנת קוסקוס בדרך המסורתית והקלאסית דורשת זמן, טכניקה, סבלנות וידיים עמידות לחום. עד שנפתח את כל אלה, הנה פתרון מושלם שמספק תוצאה מעולה |
המצרכים :ל 4-5 מנות:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים בקערה שמתאימה למיקרוגל. 2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-5 דקות. 3 מוציאים את הקערה, מערבבים היטב את הקוסקוס בעזרת מזלג, מכסים שוב בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל לחימום נוסף ל-4 דקות. 4 מעבירים את הקוסקוס למעבד מזון ומעבדים בכמה פולסים בודדים כך שכל הגושים נפרדים, עד לקבלת מרקם פירורים אווריריים. 5 מעבירים לצלחת הגשה וזוללים.
קוסקוס במיקרו | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|