אוכל
אוכל
שונות

קליפות תפוחי אדמה בשמנת

תוספת תפוחי אדמה קריספית וקצת שונה

|mako| פורסם13:16
תפוחי אדמה  (צילום: Avalon_Studio, Istock)
צילום: Avalon_Studio, Istock
Rating:3.217reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • שמן (עדיף זית)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גביע שמנת חמוצה
  • עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם כ-10 דקות, ומצננים. 2. מחממים תנור מבעוד מועד ל- 200 מעלות. 3. קולפים את תפוחי האדמה בעזרת סכין, ומקפידים להשאיר נתח עבה מבשר תפוח האדמה צמוד לקליפה. מסדרים על תבנית אפייה ומזליפים שמן זית בנדיבות רבה (מה זה נדיבות? נאמר כשתי כפות לכל קליפה). 4. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, עד שהתוך רך והקליפות קריספיות. 5. גורסים מלח גס ופלפל שחור ומגישים בליווי שמנת חמוצה ועירית קצוצה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il