אוכל
אוכל
שונות

תפוח אדמה ממולא יוגורט ובצל

מתכון לתפוחי אדמה בתנור במילוי צמחוני משובח

|מועצת הבקר והחלב| פורסם12:00
תפוחי אדמה בערימה על רקע לבן (צילום: Andres Peiro Palmer, Istock)
צילום: Andres Peiro Palmer, Istock
Rating:3.715reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 תפוחי אדמה גדולים, משובחים ובלא פגמים
  • 2 כפיות מלח

למלית

  • 4 בצלים גדולים, חתוכים לטבעות דקות
  • 3 כפות חמאה
  • 2 מכלי יוגורט
  • 1 כף סוכר (גדושה)
  • 2 כפות אבקת מרק בצל

אופן ההכנה:

1מקרצפים את קליפת תפוחי האדמה, שוטפים היטב ומנגבים במגבות נייר. 2. מגלגלים את תפוחי האדמה במלח, מניחים בתבנית מתכת שטוחה ואופים שעה ורבע בתנור שחומם ל-200 מעלות. אפשר גם לאפות במדורה. 3. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם, חופרים החוצה את התוך הרך ומועכים באמצעות מזלג. 4. ממיסים במחבת את החמאה, ומאדים בה את הבצלים והסוכר עד שהבצלים מזהיבים. 5. מוסיפים את הבצלים, היוגורט ואבקת מרק הבצל לתוכן תפוחי האדמה המעוך ומערבבים. 6. ממלאים את חצאי תפוחי האדמה, מתקנים תיבול ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il