
המצרכים :לפשטידה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים מחבת גדולה וממיסים חמאה עם סוכר. מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד שמתרכך. מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים, מתבלים, ומשאירים על אש בינונית כעשר דקות עד שהם עשויים יפה יפה. מוסיפים את הקמח, מערבבים ומורידים מהאש. 3טורפים את הביצים ומוסיפים יחד עם היוגורט לתערובת. מערבבים היטב, ומשטחים בתבנית פיירקס מאורכת או בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. 4אופים כ-30 דקות. * אפשר וכדאי להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק. * לחובבי הפרווה: את החמאה אפשר להחליף במעט שמן קנולה, ואת היוגורט בשמנת צמחית 15%. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |