אוכל
אוכל
שונות

שקשוקה איטלקית

קדירת עגבניות בניחוח עלי בזיל, ביצי משק טריות, פלפלים קלויים ושבבי מוצרלה

|רשת קפה קפה| פורסם14:26
שקשוקה איטלקית (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:4.5188reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 ביצים

  • 2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 10 עגבניות גדולות בשלות פרוסות לקוביות
  • 1 עלה דפנה
  • פלפל חריף טרי – לפי הטעם
  • 2 גרגרי פלפל אנגלי שלם
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית כמון
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 ענפי תימין
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • שמן זית
  • 2 כפות רסק עגניות מרוכז
  • 2 כפות מוצרלה מגורדת
  • פלפל קלוי על אש גלויה – מקולף
  • רצועות בזיליקום

אופן ההכנה:

1להכנת הרוטב: מאדים בשמן זית עד הזהבה את המרכיבים בסדר הבא: בצל, פלפלים, עגבניות ושום.

2מוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ-חצי שעה.

3מוסיפים את ענפי התימין והפטרוזיליה הקצוצה.

4מוסיפים ביצים בזהירות לרוטב החם, מוסיפים את הפלפל הקלוי הפרוס לרצועות, הבזיליקום והמוצרלה ומבשלים עד הכנתם.

5מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il