
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1להכנת הרוטב: מאדים בשמן זית עד הזהבה את המרכיבים בסדר הבא: בצל, פלפלים, עגבניות ושום. 2מוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ-חצי שעה. 3מוסיפים את ענפי התימין והפטרוזיליה הקצוצה. 4מוסיפים ביצים בזהירות לרוטב החם, מוסיפים את הפלפל הקלוי הפרוס לרצועות, הבזיליקום והמוצרלה ומבשלים עד הכנתם. 5מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |