אוכל
אוכל
שונות

פאד-תאי

המנה התאילנדית המסורתית, כמו שמכינים אותה במסעדת "בית תאילנדי". מוקפץ טעים ואיכותי

|גלובס| פורסם16:29
פאד תאי של בית תאילנדי (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:3.960reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני, במים רגילים)
  • 100 גרם טופו חתוך לקוביות
  • שני חופנים גדושים של נבטים
  • 1 גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות באורך כ-5 סנטימטרים
  • 2 ביצים
  • 30 גרם בוטנים קלויים כתושים
  • 3 כפות שמן
  • 8 כפות רוטב סויה בהירה
  • 5-6 כפיות סוכר

אופן ההכנה:

1מקשקשים את הביצים בווק עם השמן. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, את הסויה ואת הסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.

2מוסיפים את הנבטים ואת הבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספות. מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

* המתכון באדיבות יריב מלילי, בעלי מסעדת "בית תאילנדי"

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il