
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד). 2מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות. 3מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים. 4מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם. 5מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את הקציצות משני הצדדים ומעבירים למגש עם נייר אפייה. 6מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות. 7מגישים חם. המתכון מטעםמכון אברהמסוןלגמילה מסוכר וגלוטן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |