אוכל
אוכל
שונות

מפרום, הגרסה המקוצרת

כמה שאנחנו אוהבים מפרום, ככה אנחנו מתעצלים לבלות אחר צהריים שלם במטבח בשביל להכין אותו

|mako| פורסם15:52
מפרום מהיר - אחרי. סטיילינג: שרה זיידמן (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:4.831reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 1 בצל מגורר
  • 500 גר' בשר טחון
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • חופן פטרוזיליה
  • 3 תפוחי אדמה מגוררים דק
  • 1 ביצה
  • כף קמח (לא חובה)
  • 1/2 1 כפיות קינמון
  • כפית כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הבצל, הבשר, רסק העגבניות, הפטרוזיליה, תפוח האדמה, הביצה, הקמח והתבלינים.

2מחממים שמן במחבת גדולה. יוצרים קציצות מהתערובת, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומגישים.

* ניתן להכין רוטב עגבניות ולבשל בו את הקציצות: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים 260 גרם עגבניות מרוסקות, 2 שיני שום קצוצות, 1/2 כוס מים חמים, קינמון, כמון, מעט סוכר, מלח ופלפל, ומבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il