
ריזוטו שלושה דגנים עם פלפלים ופרגיתריזוטו פשוט וקל למתחילים, עם תוספת מפנקת של פלפלים ופרגיות. לא תאמינו כמה טעים זה ריזוטו של חצי שעה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן הזית כ-2 דקות ומוסיפים את הסלרי, הגזר והפלפלים. ממשיכים לטגן 2-3 דקות. 2מוסיפים את הפרגיות, השום והתימין, מערבבים ומוסיפים את האורז. 3מטגנים 3 דקות, מתבלים ומוסיפים את היין הלבן. מערבבים ובהדרגה מוסיפים את הציר, כחצי כוס בכל פעם (נותנים לנוזל להיספג ורק אז מוסיפים עוד נוזל). 4מבשלים עד שהנוזלים נספגים והאורז מוכן (לוקח כ-15 דקות). מסירים מהאש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |