אוכל
אוכל
שונות

סושי פירות יבשים על מצע לביבות בננה ברוטב תות שדה

טוויסט חדש לסושי

|יופי של יום 1| פורסם13:44
פירות יבשים בתפזורת- שזיפים שחורים, מישמישים כתומי
Rating:1.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם שזיפים יבשים
  • 200 גרם תאנים
  • 200 גרם משמש
  • 100 גרם תמר יבש
  • 100 גרם פיסטוקים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 0.5 כוס בורגול
  • כף שמן
  • 0.6 סמ"ק מים רותחים
  • קורט מלח
  • 0.5 כוס סוכר
  • קינמון
  • 50 סמ"ק מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1את השזיפים, התאנים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד. 2. קוצצים את הפיסטוקים האגוזים וגרעיני הדלעת. 3. מחממים שתי כפות סוכר בחום נמוך (עושים קרמל) ומוספים את האגוזים הקצוצים. 4. קוצצים את התמרים ומערבבים עם הפיסטוקים. 5. מכינים את הבורגול. מאדים את הבורגול בכף השמן מוסיפים מלח ואת המים הרותחים מכסים את הסיר וממשיכים בישול בחום נמוך כ18 דקות. 6. מערבבים את הבורגול עם גרעיני הדלעת ומיץ תפוזים. 7. על מחצלת סושי מניחים את השזיפים וממלאים באגוזים. את התאנים ממלאים בבורגול ואת המשמש ממלאים בפיסטוק עם התמרים ויוצרים מכל סוג גליל. 8. את הגלילים נכניס למקרר לשעה, שלאחריה נוצא את הגלילים ונחתוך אותם לטבעות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il