
סלט חצילים מרוקאיבתוך שפע הסלטים של יום שישי, אין כמו סלט חצילים מרוקאי עם קוביות נימוחות של חציל מטוגן. קבלו מתכון של יעל קצב לסלט חצילים מנצח, פשוט וטעים, שמקפיץ כל ארוחה לשמיים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חתוכים את החציל (עם הקליפה) לקוביות, מניחים את קוביות החציל במסננת, ממליחים מעט ונותנים להם לנוח ולהגיר נוזלים מינימום 30 דקות. 2 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מטגנים את קוביות החצילים עד לקבלת צבע מוזהב, מוציאים מהשמן ומעבירים לכלי מרופד בנייר סופג. 3 מערבבים את החצילים עם שאר המצרכים, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
סלט חצילים מרוקאי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|