
עכבישי פסטהארוחה כיפית של ספגטי וקציצות בשר, שמכינים בקלות ובמהירות, והילדים לא יצליחו לסרב לה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
* אם רוצים להפוך את המנה לבריאה יותר, אפשר להחליף את הבקר בעוף. המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים ביחד את כל המצרכים למעט הפסטה. 2לוקחים צרור של פסטה יבשה ויוצרים סביב המרכז שלה כדור בשר שנראה כאילו שופד על הפסטה. 3מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים ומומלחים כ-7-10 דקות, תלוי בסוג הפסטה. 4מוציאים בזהירות את העכבישים ומטגנים במעט שמן את הקציצות, כדי להזהיב אותן מעט. אפשר גם לוותר על השלב הזה. 5מגישים עם מעט קטשופ מעל, או כל רוטב אחר שאוהבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |