אוכל
אוכל
שונות

עכבישי פסטה

ארוחה כיפית של ספגטי וקציצות בשר, שמכינים בקלות ובמהירות, והילדים לא יצליחו לסרב לה

|mako אוכל| פורסם20:08
עכבישי פסטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:1.79reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

* אם רוצים להפוך את המנה לבריאה יותר, אפשר להחליף את הבקר בעוף.

המצרכים :

  • 500 גרם בשר טחון

  • 1 בצל מגורר
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • 2 כפות פירורי לחם, או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל
  • חבילת פסטה מסוג לינג מס' 12, או פשוט ספגטי
  • שמן לטיגון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1מערבבים ביחד את כל המצרכים למעט הפסטה.

2לוקחים צרור של פסטה יבשה ויוצרים סביב המרכז שלה כדור בשר שנראה כאילו שופד על הפסטה.

3מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים ומומלחים כ-7-10 דקות, תלוי בסוג הפסטה.

4מוציאים בזהירות את העכבישים ומטגנים במעט שמן את הקציצות, כדי להזהיב אותן מעט. אפשר גם לוותר על השלב הזה.

5מגישים עם מעט קטשופ מעל, או כל רוטב אחר שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il