
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את כדורי המוצרלה מהמים, מניחים בקערה עם נייר סופג, מכסים ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות. 2מקמחים היטב את כדורי המוצרלה, טובלים אותם בביצה ואז בפירורי הלחם (בדומה להכנת שניצל). טובלים שוב בביצה ואז בפירורי לחם לקבלת ציפוי פריך וטעים יותר. 3מביאים את שמן הזית לרתיחה במחבת עמוקה ומטגנים את כדורי המוצרלה במשך 1-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. 4מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד עם פלח לימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |