אוכל
אוכל
שונות

כדורי קריספי מוצרלה

כדורי המוצרלה נעטפים במעטה פריך של פירורי לחם וביצה, והופכים למנה פופולארית בקרב הילדים

|מחלבות גד| פורסם16:48
כופתאות גבינה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:2.419reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • כ-20 כדורי מוצרלה במים בינוניים מהמעדנייה

  • רבע כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות
  • חצי כוס פירורי לחם
  • כוס שמן זית לטיגון
  • להגשה: רבעי לימון טרי

אופן ההכנה:

1מסננים את כדורי המוצרלה מהמים, מניחים בקערה עם נייר סופג, מכסים ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות.

2מקמחים היטב את כדורי המוצרלה, טובלים אותם בביצה ואז בפירורי הלחם (בדומה להכנת שניצל). טובלים שוב בביצה ואז בפירורי לחם לקבלת ציפוי פריך וטעים יותר.

3מביאים את שמן הזית לרתיחה במחבת עמוקה ומטגנים את כדורי המוצרלה במשך 1-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.

4מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד עם פלח לימון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il