אוכל
אוכל טוב

באג'יא – פלאפל תימני

הבאג'יא, או הפלאפל התימני, מוכר בעיקר בדרום תימן. הוא מוגש לרוב עם מטבל פלפל אדום חריף, תרכיז תמרהינדי, לימון ומלח, ואנחנו מאוד ממליצים לכם לנסות אותו

| הטעמים הנעלמים של הדרום ועוד - תימן, הוצאת אל דאוד | פורסם  12:55 
באג'יא – פלאפל תימני (צילום: איתמר כהן, הטעמים הנעלמים של הדרום ועוד - תימן, הוצאת אל דאוד)
צילום: איתמר כהן, הטעמים הנעלמים של הדרום ועוד - תימן, הוצאת אל דאוד