
פודינג לחם עם שוקולד צ'יפסאף אחד לא אוהב לזרוק לחם, גם אם הוא ישן. ובאמת אין סיבה לזרוק: בכמה דקות עבודה תוכלו להפוך את הלחם של אתמול לפודינג חם ושוקולדי![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
למי מאתנו זה לא קורה?לחם מאתמולאו משלשום שוכב לו במטבח, וממש לא בא לאכול אותו כי הוא כבר יבש ולא טעים. המתכון הזה נהדר לניצול הלחם הזה: הוא יוצא הכי טעים עם חלה או לחם בריוש, אבל גם לחם לבן רגיל עושה את העבודה מצוין. מי שלא אוהב שוקולד יכול להחליף אותו בצימוקים מושרים ברום או בליקר תפוזים. את המתכון מכינים בכלים אישיים חסיני אש - למי שאין כאלה, יכול להכין גם בתבנית פיירקס 1.5 ליטר, ואז צריך להוסיף 7 דקות אפייה. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים כל פרוסת לחם לשישה מלבנים. 2משמנים במעט חמאה את התבניות. 3מניחים בכל כלי 6 מלבני לחם בצורת פרח. מפזרים מעל הלחם את השוקולד צ'יפס. 4טורפים את החלב, השמנת, הביצים, הסוכר ומשחת הווניל. 5מניחים את הכלים בתבנית אפייה, ושופכים מעל הלחם את תערובת החלב והביצים. 6לאחר מכן ממלאים את התבנית במים חמים עד חצי גובה הכלים האישיים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ל-30 דקות. 7בסיום האפייה מערבבים את הריבה עם 2 כפות מים רותחים, ומברישים את הפודינג לחם מעל. 8מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו סופגניות קטנות במילוי קרם וניל והפתעות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |