
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל- 170 מעלות. 2קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומגרדים מעל פומפייה דקה. 3מעבירים למסננת. מרימים ביד חצי חופן מתפוחי האדמה וסוחטים מעל המסננת את הנוזלים. 4מעבירים לקערת ערבוב נוספת, כך סוחטים את כל תפוחי האדמה המגורדים. 5טורפים את הביצה ויוצקים מעל תפוחי האדמה. 6מוסיפים את כל החומרים ומערבבים היטב לעיסה אחידה. 7מניחים נייר אפייה מעל תבנית לתנור. 8בעזרת כף יוצקים אל מעל התבנית מתפוחי האדמה ודוחסים בעדינות לצורת עיגול ללא קצוות בעובי ס"מ-יש לשמור על רווח קל בין הלביבות. 9אופים כ-10 דקות ומוציאים את התבנית לשיש. בעזרת תרווד שטוח הופכים בעדינות את הלביבות ואופים לעוד 7-10 דקות. 10מגישים את הלביבות חם בליווי יוגורט עיזים שמעליו בוזקים מעט מהקצח השחור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |