
כרובית מטוגנת ברוטב מטבוחהלהיט בטוח: כרובית, שהיא אחד הירקות האהובים עלינו בכל צורה, מצטרפת למטבוחה במתכון הנפלא הזה של אבי לוי. אבל השדרוג לא נגמר במטבוחה - חכו שתראו במה הוא מבשל את הכרובית לפני הטיגון. אימצנו![]() צילום: Peredniankina, ShutterStock |
המצרכים :לכרובית:
למטבוחה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הכרובית: מתבלים את המים הרותחים בכורכום, קארי ומלח ומכניסים את פרחי הכרובית לבישול של כ-10 דקות. 2מוציאים ומצננים מעט. טובלים את פרחי הכרובית בביצה ומטגנים עד לצבע יפה וזהוב. סבלנות, זה מה שמחכה לכם בסוף הדרך|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל3מכינים את המטבוחה: מטגנים את פרוסות השום במעט שמן עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשעה על אש בינונית. 4בשמן עמוק ובנפרד מטגנים את הפלפלים האדומים והחריפים, ומיד מוסיפים לעגבניות. מנמיכים את האש למינימום. 5מתבלים במלח ובפלפל שאטה גרוס ומבשלים לפחות עוד שעה על אש נמוכה, בסיר פתוח. ככל שתבשלו יותר זמן, כך המטבוחה תצא טעימה יותר. 6מניחים כמה פרחי כרובית בצלחת, יוצקים כמות נדיבה של מטבוחה חמה ומגישים חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |