
המצרכים :
לתערובת התבלינים:
אופן ההכנה:1מניחים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה ומערבבים יחד. 2מוסיפים את המים בהדרגה, עד שמתקבלת מסת בצק אחידה ולא דביקה. 3מכסים בבד, ומניחים בטמפרטורת החדר כ-30-40 דקות עד שהבצק תופח. 4בקערה נוספת מערבבים את השמן והזעתר. 5כשהבצק תפח, קורצים ממנו כדורים של 150 גרם. מרדדים כל כדור לעיגול (רצוי על נייר אפייה), ויוצרים גומות באמצעות האצבעות. 6אופים את עיגולי הבצק בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות. 7מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים בתערובת השמן ומגישים. * ניתן להחליף את הזעתר בגבינה ערבית מגורדת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |