
סירות תפוחי אדמה ממולאותשרית נובק מהבלוג היצרתי Misspetel מציגה דרך מקסימה להגיש תפוחי אדמה ממולאים. מתכון קליל וטעים שגם הילדים יכולים להכין לבד לבד![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המתכון הזה מלווה אותי מימי ילדותי, ואולי הראשון שהכנתי בעצמי. באחד מימי החופש הגדול, עת ישבתי וצפיתי בערוץ הילדים, המנחה הציג אותו ואני מיד נכנסתי למטבח. מתכון קליל וטעים, ומאז ועד היום אני מכינה לעיתים קרובות.
המצרכים :
אופן ההכנה:1עוטפים את תפוחי האדמה ברדיד אלומניום ואופים בתנור כשעה עד שמתרככים (אפשר להכין מראש). מוציאים את תפוחי האדמה מהאלומניום ומקררים מעט. 2חותכים את הכיפה העליונה של כל תפוד ובעזרת כפית מרוקנים את תוכנו לקערה. משאירים דפנות של כחצי ס"מ. 3מועכים מעט את תפוחי האדמה בקערה, מוסיפים פנימה חמאה וגבינה צהובה מגורדת, ממליחים ומפלפלים מעט, וממלאים מחדש את קליפות התפודים שנותרו לנו בתערובת. 4מכינים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים כ-20 דקות, עש שמשחים מעט. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! בקרו בבלוג של שרית -MISSPETEL ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |