אוכל
אוכל
שונות

פילאף בורגול

מנה עשירה וצבעונית, מתאימה לצמחונים וגם כתוספת לכל ארוחה

|מאסטר שף| פורסם14:05
פילאף - ירקות מוקפצים עם אורז בווק עם כף עץ ומגבת (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • שמן זית
  • 4 בצלים קצוצים
  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • רבע צנצנת של עגבניות מרוסקות (150 גרם)
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 100 גרם דומדמניות
  • 400 גרם בורגול שטוף
  • מלח
  • פלפל
  • גבינת ברינזה של המאירי, להגשה
  • בצל ירוק, להגשה

אופן ההכנה:

1מטגנים בשמן זית בצל עד לריכוך.

2מוסיפים פלפלים ומטגנים.

3מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות, ומבשלים במשך 2 דקות.

4מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה.

5מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.

6מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il