
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בשמן זית בצל עד לריכוך. 2מוסיפים פלפלים ומטגנים. 3מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות, ומבשלים במשך 2 דקות. 4מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה. 5מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות. 6מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |