
פאד קפאוהבולונז התאילנדי, המוגש כשמעליו ביצת עין רכה כדי לערבב את החלמון הנוזלי במנה. השף דניאל זך משתף אתכם במתכון שלו![]() צילום: בועז לביא, ifeel |
המצרכים (1 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ואת הבצל והפלפל ומקפיצים במשך דקה. 2 מוסיפים את שיני השום, הבשר והצ'ילי ומקפיצים במשך דקה נוספת. 3 מוסיפים לווק את כל מרכיבי הרוטב למעט הבזיליקום ומקפיצים במשך דקה נוספת. 4 מוסיפים את הבזיליקום ומקפיצים עוד כמה שניות. מניחים את התבשיל על האורז ועליו את ביצת העין הרכה. מקשטים בבצל ירוק. מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |