
ופל בלגי עם בטטהעוד שבוע של בישול אינטנסיבי עם הילדים מתחיל, ולכבודו מצאנו פתרון יצירתי ואפילו מזין לארוחת הבוקר של כולם: ופל בלגי עם בטטה, שאפשר לזלול עם מייפל כרגיל, אבל אפשר גם עם משהו מלוח![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-4 ופלים:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת ופלים ומשמנים אותה. 2מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ללא גושים (אפשר גם במעבד מזון). בקרו בבלוג של שרית -Misspetel
3משמנים את מחבת הוופלים ושופכים רבע מהבלילה. אופים עד שמזהיב, כ-5-7 דקות. חוזרים על הפעולות עד לסיום הבלילה. 4מגישים עם סירופ מייפל, או ככה בלי כלום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |