אוכל
אוכל
שונות

ופל בלגי עם בטטה

עוד שבוע של בישול אינטנסיבי עם הילדים מתחיל, ולכבודו מצאנו פתרון יצירתי ואפילו מזין לארוחת הבוקר של כולם: ופל בלגי עם בטטה, שאפשר לזלול עם מייפל כרגיל, אבל אפשר גם עם משהו מלוח

|mako אוכל| פורסם07:10
ופל בלגי עם בטטה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:2.4115reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-4 ופלים:

  • 2 כוסות פירה בטטה (בטטה מבושלת או אפוייה, מעוכה במזלג)
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות קמח (אפשר קמח כוסמין לבן)
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • רבע כפית מלח
  • קורט קינמון
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת ופלים ומשמנים אותה.

2מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ללא גושים (אפשר גם במעבד מזון).

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

ופל בלגי בטטהופל בלגי בטטה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

3משמנים את מחבת הוופלים ושופכים רבע מהבלילה. אופים עד שמזהיב, כ-5-7 דקות. חוזרים על הפעולות עד לסיום הבלילה.

4מגישים עם סירופ מייפל, או ככה בלי כלום.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il