אוכל
אוכל
שונות

אומלט עם ירקות וחזה עוף

קבלו אומלט משודרג ומהמם, ב-15 שקלים ו-10 דקות עבודה

|mako| פורסם13:50
אומלט עם פלפל ופטריות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 4 ביצים מס' 2

  • פרוסת חזה עוף בעובי כס"מ (70-100 גרם)
  • 1 פלפל אדום
  • 2-3 פטריות שמפיניון
  • תימין
  • אורגנו
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1חותכים את חזה העוף והפטריות לקוביות. 2. קוצצים את הפלפל האדום ומטגנים במשך חמש דקות. 3. מוסיפים את החזה והפטריות, מתבלים ומטגנים במשך שתי דקות נוספות. 4. מוציאים לקערה. 5. טורפים שתי ביצים ומוזגים לאותה מחבת. 6. מטגנים דקה ומוסיפים מחצית מהתערובת שטיגנו למרכז החביתה. 7. מקפלים את החביתה לחצי ומטגנים עוד דקה מכל צד. 8. מוציאים לצלחת ומכינים אומלט נוסף באותה דרך.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il