אוכל
אוכל
שונות

טורטייה עם אבוקדו, סלמון מעושן, ביצה קשה ובצל ירוק

חגיגה מושלמת של טעמים ובריאות

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם17:09
טורטייה עם אנטריקוט -מסעדת מקיאטו (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:3.833reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 6 טורטיות טריות
  • ממרחגוואקמולי
  • 2 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
  • 6 פרוסות סלמון מעושן משובח
  • 2 בצלים ירוקים שלמים, מנוקים
  • 4 גבעולי כוסברה שלמים

אופן ההכנה:

פורשים את הטורטיות על משטח העבודה. מורחים על כל אחת מהן בנדיבות מממרח האבוקדו ומניחים מעליו את פרוסות הסלמון המעושן, הביצים הקשות, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מלפפים לגלילה הדוקה מעט.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il