אוכל
אוכל
שונות

מאפינס תירס וגבינה

מאפים קטנטנים וטעימים להפליא עם תירס, גבינת גאודה ושמנת חמוצה, שיתחסלו עוד לפני שיספיקו להתקרר. ואתם יודעים מה הכי כיף? להכין אותם עם תירס טרי

|mako אוכל| פורסם14:42
מאפינס תירס טרי וגבינת גאודה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.6117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 400 גרם גרגירי תירס טרי (גרגירים מ-5 קלחים)

  • ¼ כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 100 גרם גאודה מגורדת
  • מלח

אופן ההכנה:

1חולטים את גרגירי התירס בסיר עם מי מלח רותחים למשך 5 דקות. מוציאים ומקררים.

2מערבבים בקערה את הקמח ואבקת האפייה.

3בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם שאר החומרים.

4מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הביצים, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

5יוצקים את התערובת לתבניות שקעים משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il