
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1חולטים את גרגירי התירס בסיר עם מי מלח רותחים למשך 5 דקות. מוציאים ומקררים. 2מערבבים בקערה את הקמח ואבקת האפייה. 3בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם שאר החומרים. 4מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הביצים, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. 5יוצקים את התערובת לתבניות שקעים משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |