
כרוב כבוש ביתיחתיכות של כרוב, גזר וסלרי פריכים: המתכון הזה לכרוב כבוש חרפרף וטעים הולך לסגור לכם הרבה פינות - הוא מושלם לנשנוש לצד כל מנה ואידיאלי לליווי המשקה של הערב, אבל אם אתם כמונו - אתם תזללו אותו ישר מהצנצנת![]() צילום: אינה שנדר, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מורידים את העלים החיצוניים של הכרוב, שוטפים אותו וחותכים לחתיכות גסות. 2מקלפים את הגזרים ופורסים דק. 3שוטפים את השום וחותכים לחתיכות גסות (אפשר להשאיר עם הקליפה). 4שוטפים את הסלרי וחותכים אותו לחתיכות בינוניות. 5שוטפים את הפלפל החריף ופורסים (עם הגרעינים). חמוצים כרוב כבוש|צילום: אינה שנדר, mako אוכל6מניחים הכל בקערה הכי גדולה שיש לכם, מוסיפים את מיץ הלימון, השמן והחומץ. מערבבים את המים החמים עם המלח הגס ומוזגים לקערה. 7לשים את הירקות עם הנוזלים (מומלץ לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות). 8מעבירים את הירקות לצנצנת נקייה, ומוסיפים את הנוזלים שנותרו בקערה הגדולה כך שיכסו את הירקות. 9משאירים את הצנצנת בחוץ למשך לילה ובבוקר מעבירים למקרר. ממתינים 3-4 ימים, וזוללים. משתזפים בשמש|צילום: אינה שנדר, mako אוכלהמתכון פורסם לראשונה ב-2018 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |