
סיגרים ממולאים בפירהאם יש לכם במקרר שאריות פירה - מושלם. אם לא - מכינים צ'יק צ'ק. אז נכון שלא מדובר בסופר פוד, אבל הציפוי הפריך והמילוי הנימוח הם שילוב מסוכן שאנחנו לפחות, לא מסוגלים לעמוד בפניו |
המצרכים :ל-15 יחידות:
לסגירת הסיגרים:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את המלית: מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. 2בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות שמן עד לקרמול. 3כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים אותם מהמים ומועכים לפירה במרקם חלק. מוסיפים את הבצל המטוגן, קוצצים את הפטרוזיליה, מוסיפים ומערבבים הכל ביחד. 4מחממים במחבת שמן לטיגון יחסית עמוק. 5מכינים את הסיגרים: מערבבים 2 כפות מים וכף מים (מריחה על עלי הסיגר ל"סגירה" לפני הטיגון). מניחים בתחת כל עלה/דף 2 כפות מלית לאורך, מגלגלים ומברישים מתערובת הקמח והמים לסגירה סופית (כמו בסרטון). 6מטגנים כל סיגר כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לקריספר/צלחת מרופדת בנייר סופג. 7מכינים מטבל: קוצצים בצל ירוק ומערבבים עם שמנת חמוצה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה ביס פריך|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |