אוכל
אוכל
שונות

פולנטה מתירס טרי

דייסת תירס מעולה בהכנה ביתית, שאפשר להגיש עם פטריות צלויות, רוטב עגניות, גבינת פרמזן או סתם כך לבד

|mako אוכל| פורסם18:46
פולנטה מתירס טרי (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
Rating:4.336reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • גרגרי תירס מגולחים מ-5 קלחים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כפות חמאה (60 גרם)
  • 3 כפות פרמזן

אופן ההכנה:

1מכניסים את גרגירי התירס לסיר ומכסים במים.

2מתבלים ומבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים מתרככים (כשהתירס טרי זה לוקח דקות בודדות).

3מסננים, ושומרים את מי הבישול.

4טוחנים את התירס בבלנדר ומוסיפים בכל פעם מעט ממי הבישול, עד לקבלת תערובת סמיכה.

5מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת סמיכה מאוד וחלקה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב מתמיד את החמאה, ומורידים מהאש.

6מוסיפים תוך ערבוב את הפרמזן, מתקנים תיבול ומגישים.

המתכון באדיבותשוק הנמל - Kitchen market

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il