
פאבה (החומוס של היוונים)אין כמו פתיחת השולחן השווה ביוון, שאחד הכוכבים הבלתי מעורערים שלה זה הפאבה, החומוס של היוונים. ככה מכינים בבית פאבה, ולא, אפילו לא צריך להתארגן מראש על השריה. תדאגו ללחם שווה ובואו תראו כמה זה טוב |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את האפונה ומסננים. 2מטגנים מעט בסיר עם שמן את הבצל והשום. מוסיפים את האפונה המסוננת ומערבבים.
3מוסיפים לסיר את המים, התיבול והלימון ומכסים. מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומניחים לבישול כשעה, עד שהאפונה מתפרקת. מדי פעם מערבבים כדי שהאפונה לא תדבק לתחתית הסיר. 4טוחנים את התבשיל בבלנדר מוט/ מעבירים למעבד מזון עד לקבלת מרקם של משחה. 5מגישים יחד עם בצל ירוק אוסגול, שמן זית ואורגנו. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה
בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |