
המצרכים :למלפטי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל, מטגנים עם מעט שמן זית עד לשקיפות ומניחים בצד עד להצטננות. 2מערבבים את שאר המרכיבים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה. 3צרים קציצות בגודל של כדור פינג-פונג. 3אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה. 4לרוטב: בסיר על אש נמוכה מערבבים את כל המרכיבים וטוחנים באמצעות בלנדר ידני. 5בצלחת עמוקה יוצקים רוטב, מסדרים מעליו ארבע קציצות יפות ומניחים עלה בזיליקום מעל. המתכון באדיבות מסעדת אונו, ויצמן 2, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |