
מלאווח מדפי אורזהוא הרבה פחות משמין מהמלאווח המסורתי, הרבה יותר בריא ולא פחות חשוב - חף מנוכחות של גלוטן. אחרי בורקס דפי האורז הגיע תורו של המלאווח הזה להבעיר את הרשת, והוא מבעיר![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לבלילה (הכמות אמורה להספיק לכ-4 מלוואחים):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חומרי הבלילה בקערה רחבה, שתוכל להכיל גם את דפי האורז. 2מניחים בקערה דף אורז, מוודאים שהוא נרטב מכל הצדדים ומניחים עליו דף נוסף. מוודאים שגם הוא נרטב ומניחים את הדף השלישי. לא משתמשים ביותר משלושה דפים, כי אז יתקבל מלאווח צמיגי. 3מניחים לדפי האורז לשרות בבלילה 2-3 דקות, עד שיתרככו לחלוטין. 4מחממים מחבת טובה, מרססים בשמן ומניחים את דפי האורז הרטובים. מטגנים 2-3 דקות מכל צד. 5מגישים חם עם רסק עגבניות וביצה קשה. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |