אוכל
אוכל
שונות

סירות קישואים עם בצל, פטריות וגבינות

קישואים ממולאים בבצל ופטריות עם גבינה בולגרית ופרמזן, לא משמין בכלל אבל טעים כמו שזה נשמע

|mako אוכל| פורסם18:57
סירות קישואים עם בצל פטריות וגבינות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.942reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 קישואים

  • כף שמן זית
  • חצי בצל, קצוץ
  • 6-8 פטריות שמפיניון, קצוצות או פרוסות
  • 4 כפות גדושות גבינה בולגרית עד 9%
  • 4 כפות פירורי לחם
  • שן שום, כתושה
  • פלפל שחור
  • מעט גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1חותכים את הקישואים לאורכם, מוציאים את תוכנם בכפית (או כפית פריזיאן, אם יש) ומניחים את התוכן בצד.

2מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הפטריות והתוכן של הקישואים שהוצאנו ומטגנים כמה דקות עד לריכוך.

3מערבבים את התערובת שבמחבת עם הגבינה, פירורי הלחם, השום הכתוש והפלפל השחור וממלאים את הקישואים (אני אוהבת שיש קצת גבעה של המילוי).

4מפזרים פרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות בתכנית גריל כ-30 דקות, או עד שהגבינה מתחילה להזהיב.

נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il