אוכל
אוכל
שונות

פונדו בניחוח צרפתי

מעדן של גבינות מותכות בתיבול עדין

|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם18:22
Rating:4.433reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • כוס יין לבן יבש
  • 700 גרם תערובת גבינות צהובות (טל העמק, עמק, סקנדינבית) מגוררות
  • 2 שיני שום חצויות
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • אגוז מוסקט טחון
  • פלפל לבן טחון

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר פונדו את היין הלבן עם השום. 2. מוסיפים בחלקים את הגבינות המגוררות. מחכים בכל פעם שהגבינות תמסנה ומוסיפים את החלק הבא. 3. מוסיפים את החרדל ומתבלים בנדיבות עם אגוז מוסקט ופלפל לבן. 4. מגישים חם לשולחן מעל נר שישמור את הנוזל חם. מגישים עם מקלות בריוש, קוביות תפו"א מבושל, ברוקולי וכרובית חלוטים – טובלים בעזרת קיסם בפונדו ואוכלים. אפשר להוסיף ליד סלט ירוק רענן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il