אוכל
אוכל
שונות

לביבות ריקוטה ותירס

לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף

|mako אוכל| פורסם18:03
לביבות תירס וריקוטה (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
Rating:3.919reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן, מגוררת דק
  • כף וחצי קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי
  • מעט שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים.

2מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.

3מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.

>> לכל מתכוני הלביבות

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il