
שקשוקה עם במיה, עגבניות וחציליםעונת הבמיה כבר התחילה והשווקים מלאים בתרמילים הירוקים והנפלאים האלו. השף אבי ביטון מכין מהם שקשוקה מלאה בטעמים של קיץ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת רחבה, מטגנים את הבצל והחצילים בשמן הזית עד לשקיפות. 2מוסיפים את השום, מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את העגבניות. 3מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, מוסיפים את המים ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה, עם כיסוי. כעבור 20 דקות מוסיפים את הבמיה ומבשלים כרבע שעה נוספת. 4מוסיפים 6 ביצים, מכסים ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה. מגישים מייד, מומלץ עם יוגורט וחלה טרייה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |