
איך מכינים שטוחים בבית?שטוחים ביתיים ובריאים יותר ב-2 גרסאות: אחת רגילה, ואחת ללא גלוטן וסוכר. מעכשיו אפשר להכין לבד את נשנושי הבייגלה האלו![]() צילום: תמי בן דוד, קולינריא |
המצרכים :
לזרייה
אופן ההכנה:1מניחים במעבד מזון את המים, השמן, הסוכר והמלח ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה והשמרים ומעבדים במהירות לקבלת בלילה אחידה. 2מעבירים את הבלילה לשקית זילוף בעלת צנתר צר (לזילוף קרם) ומזלפים טבעות קטנות על נייר אפייה. מפזרים שומשום, מלח או זעתר לפי הטעם. 3אופים בחום גבוה של 200 מעלות למשך 22 דקות עד השחמה קלה. 4מצננים לחלוטין ומאחסנים בקופסה אטומה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * המתכון לקוח מהבלוגקולינריא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |