
סלט בורגול ופטריותסלט שהוא ארוחה שלמה - טעימה, בריאה ומשביעה. חצי שעה והוא על השולחן|מסעדת משק ברזילי| פורסם06/05/1311:21 ![]() צילום: דניאל לילה, מסעדת משק ברזילי |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים שמן זית. מניחים לרוטב לעמוד על השיש בזמן שמכינים את הסלט. 2מכינים את הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים ל-5 דקות או במים קרים ל-20 דקות ומכסים. 3מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, כדי לעצור את תהליך הבישול. מעבירים לקערה ומצננים. 4מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקערת הבורגול את הפטריות, העלים והעגבניות. שופכים את רוטב, מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * לאתר שלמשק ברזילי >> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |