אוכל
אוכל
שונות

נשיקות תפוחי אדמה אפויות

אוהבים פירה? ברור שאתם אוהבים פירה, אחרת לא היינו מחבבים אתכם כל כך. אז עכשיו בואו ותראו איך משדרגים אותו למנה חגיגית ומקסימה במיוחד

|mako אוכל| פורסם07:02
נשיקות תפוחי אדמה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.7382reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 25 גרם חמאה
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה.

נשיקות תפוחי אדמהנשיקות תפוחי אדמה. הזילוף|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לבלוג של שרית -מיס פטל

3מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.

4מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il