אוכל
אוכל
שונות

לביבות תפוח אדמה עם בשר ברוטב טחינה

לביבות שיכולות לשמש גם כמנה עיקרית. הן לא דיאטטיות ואין סיכוי שאי פעם יהיו, אבל יש להן את הטעם הכי מושלם בעולם

|גורמה בפיתה| פורסם17:18
לביבות תפוחי אדמה ובשר (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה מגוררים גס
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חצי צרור שמיר קצוץ
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח

לטחינה

  • טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט מים (לפי רמת הסמיכות הרצויה)
  • מלח
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה ושמים בקערה.

2מניחים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים את הביצים, מערבבים ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

3יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במעט שמן שחומם מראש.

4מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.

5מכינים טחינה מטחינה גולמית, מים, לימון, שום כתוש ומלח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il