
לביבות תפוח אדמה עם בשר ברוטב טחינהלביבות שיכולות לשמש גם כמנה עיקרית. הן לא דיאטטיות ואין סיכוי שאי פעם יהיו, אבל יש להן את הטעם הכי מושלם בעולם![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (4 מנות):
לטחינה
אופן ההכנה:1סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה ושמים בקערה. 2מניחים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים את הביצים, מערבבים ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. 3יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במעט שמן שחומם מראש. 4מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. 5מכינים טחינה מטחינה גולמית, מים, לימון, שום כתוש ומלח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |