
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר עם תחתית כבדה, על אש בינונית. מוסיפים 2 כפות משמן הזית, את הבצלים ומעט מלח ופלפל. מכסים ונותנים לבצלים להגיר נוזלים במשך 12-15 דקות, עד שהם רכים. מערבבים מדי פעם. 2כשהבצלים רכים, מסירים את מכסה הסיר ומגבירים מעט את הלהבה. 3מוסיפים לסיר את התבלינים, הנענע ושארית שמן הזית. 4מערבבים פנימה לסיר את הקמח, מבשלים במשך 3-4 דקות ומערבבים תכופות. 5מוסיפים לסיר בהדרגה את הציר תוך כדי ערבוב מהיר, כדי למנוע היווצרות גושים. 6מוסיפים לסיר את מקל הקינמון, מכסים חלקים ומבשלים ברתיחה עדינה 30-40 דקות. 7מערבבים פנימה לסיר את מיץ הלימון והסוכר. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מוציאים את מקל הקינמון. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה למעלה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |