
מרק ירקות וגריסיםמרק שהוא ארוחה שלמה – עם נתחים גדולים של ירקות מלאי טעם וגריסים כפחמימה משביעה|הומייד - משלוחים של ארוחות צהריים לילדים| פורסם23/01/1113:44 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הכרישות לפרוסות דקות וקוצצים את שורש הסלרי. את הכרובית מפרקים לפרחים ואת שאר הירקות חותכים לקוביות בינונית. 2בסיר גדול מטגנים עם מעט שמן את הבצל ושורש הסלרי. 3מוסיפים לסיר את יתר הירקות החתוכים (גבעולי סלרי, כרובית, תפו"א, בטטה, קישואים ודלעת) ומאדים ביחד עוד כ2-3 דקות. 4מוסיפים נוזלים (מים וציר עוף) ותבלינים (למעט השמיר) ומבשלים יחד כ-20 דקות. 5מוסיפים לסיר את הגריסים וממשיכים לבשל 40 דקות נוספות. 6שלב חשוב בכל הכנת מרק – טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את השמיר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |