אוכל
אוכל
מרקים

מרק אספרגוס וחלב

מרק חלבי קטיפתי ומרענן - מהיר ונפלא

|מועצת הבקר והחלב| פורסם12:10
אספרגוס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 שקית אבקת מרק אספרגוס
  • 1 כוס מים רותחים
  • 3 כוסות חלב חם
  • 300 גרם אספרגוס קפוא, או משומר ומסונן
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה:

1מבשלים את אבקת המרק במים רותחים ובחלב.

2בינתיים שוברים את קלחי האספרגוס הקפואים לפיסות קטנות ככל האפשר, ומוסיפים מיד לסיר.

3כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים שמנת, מתבלים. לא משמיטים את הסוכר - הוא מוסיף ניגוד מעניין.

4מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות לפחות בסיר מכוסה, על להבה נמוכה.

5בוחשים לפרקים, מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il