אוכל
אוכל
מרקים

מרק מינסטרונה חורפי

כל כך הרבה בריאות בצלחת אחת: המון ירקות, עשבי תיבול, וגם פסטה ושעועית. לא משנה כמה סוער בחוץ - אתם להערב מסודרים

|loveat| פורסם12:17
מרק מינסטרונה חורפי (צילום: אפיק גבאי,  יחסי ציבור )
צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור
Rating:3.935reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 גזרים גדולים, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
  • שורש סלרי שלם, קלוף ופרוס דק
  • 1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1 שורש כוסברה, חתוך לקוביות קטנות (אפשר להחליף בשורש סלרי או בארטישוק ירושלמי)
  • 2 קישואים בינוניים, חצויים לאורך ופרוסים לחצאי ירח
  • 5 עלי מרווה, קרועים
  • 1/2 כף עלי רוזמרין קצוצים
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1/2 כוס שעועית בובס לבנה, מושרת ללילה במים ומסוננת
  • 4 עגבניות בשלות, מוצקות
  • 2 גבעולי בזיליקום שלמים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 300 גרם פסטה פוסילי מקמח מלא, מבושלת בנפרד ומצוננת במי קרח (100 גרם לפני הבישול)

אופן ההכנה:

1צורבים בשמן זית על אש גבוהה את הגזרים, עד שהם משחימים.

2מוסיפים את הבצל, השורשים, הקישואים, המרווה, הרוזמרין הקצוץ והשום וממשיכים לאדות.

3מוסיפים את השעועית המסוננת, ממלאים מים עד כיסוי ועוד שתי אצבעות ומביאים לרתיחה.

4אחרי 15-20 דקות, כשהשעועית מבושלת כמעט לחלוטין, מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, המלח והפלפל ומבשלים עוד 5 דקות.

5מוציאים את גבעולי הבזיליקום, מוסיפים את הפסטה המבושלת, מתקנים תיבול ומורידים מהאש.

* המתכון באדיבות רשתloveat

>> כל מתכוני המרקים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il