
המצרכים (10 מנות):לסיר של 5 ליטר:
לרביכה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל ואת הסלרי 5-10 דקות, עד שהבצל נהיה שקוף. 2מוסיפים את הבשר, עצמות המוח, התבלינים (חוץ מהמלח), החומוס והעדשים, העגבניות המגוררות והמים. 3מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מדי פעם יש לקפות את הקצף שמצטבר למעלה בעזרת כף מחוררת. 4מוציאים את עצמות המוח לפני שיתפרקו ומבשלים כחצי שעה נוספת. 5מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות ומערבבים. 6מכינים רביכה: מערבבים את הקמח וכוס המים, ומוסיפים את מיץ הלימון והביצים. מערבבים היטב ושופכים לאט לאט לתוך הסיר, תוך כדי בחישה בכף עץ. מוסיפים את עצמות המוח והמלח ומבשלים עוד כ-1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם. אם רוצים להוסיף אטריות, עושים את זה עכשיו. 7מוזגים לקערות מרק ומגישים חם עם רבע לימון והרבה לחם טרי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |