אוכל
אוכל
מרקים

מרק בשר תימני

לפעמים צריך קצת חוואיג' ועוד תבלינים כדי להקפיץ מרק נחמד למרק מעולה

|מסעדת באגסי| פורסם09:42
מרק בשר תימני (צילום: אילן נחום,  יחסי ציבור )
צילום: אילן נחום, יחסי ציבור
Rating:4.7414reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • כף שמן זית
  • 2 בצלים לבנים חתוכים גס
  • 2 שיני שום
  • 2.5 ליטר מים
  • רבע ליטר ציר בקר
  • 1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 3 עגבניות מגורדות
  • 1.5 כפות חוואייג' למרק
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 כף כמון
  • כף כוסברה יבשה טחונה
  • 3 תפו"א חתוכים לקוביות

להגשה

  • חילבה
  • טחינה ירוקה
  • לחם

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר שמן זית ומטגנים טיגון קל את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.

2לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואייג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים.

3לאחר שעתיים מוסיפים את תפוחי האדמה עוד 1/2 ליטר מים ומבשלים כעשרים דקות.

מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il