
מרק בשר תימנילפעמים צריך קצת חוואיג' ועוד תבלינים כדי להקפיץ מרק נחמד למרק מעולה![]() צילום: אילן נחום, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1מחממים בסיר שמן זית ומטגנים טיגון קל את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. 2לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואייג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. 3לאחר שעתיים מוסיפים את תפוחי האדמה עוד 1/2 ליטר מים ומבשלים כעשרים דקות. מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |