אוכל
אוכל
מרקים

מרק עדשים ובטטה

מרק עשיר במרקם ממכר עם תפוחי אדמה, שמנת ומגוון תבלינים לארומה מושלמת

|קפה עלמה| פורסם12:02
מרק עדשים ובטטה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.558reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר פרוס
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 200 גרם עדשים כתומות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1.5-2 ליטר מים לכיסוי
  • תבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר שמן הזית ומטגנים עד להשחמה את הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה.

2מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים. מבשלים כחצי שעה.

3טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".

4מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה, מערבבים ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il